TRADUCERI

Oferim servicii profesionale de: Traduceri Autorizate, Traduceri Legalizate, Traduceri Tehnice; Traduceri Juridice; Traduceri Medicale; Alte traduceri specializate

Traduceri autorizate legalizate cu / sau fără apostilă în următoarele limbi: engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, arabă, bulgară, albaneză, polonă, olandeză, daneză, norvegiană, maghiară, portugheză, croată, etc.

INTERPRETARIAT

Va putem pune la dispoziţie traducători care efectuează atât interpretariat consecutiv cât şi interpretariat simultan oricand aveti nevoie.

APOSTILA HAGA

Apostilă (din franceză apostille) se numește o rezoluție pusă pe o petiție, pe o cerere, pe un raport, în general pe un act oficial.
– În sensul Convenției de la Haga, din 1961, Apostila este o supralegalizare a unui document, necesară pentru ca documentul să fie recunoscut într-o țară semnatară a Convenției.
– România a aderat la 16 martie 2001 la Convenția de la Haga din 5 octombrie 1961.
– Începând cu data de 1 septembrie 2005, apostilarea documentelor se face de către birourile specializate ale Prefecturilor, respectiv Camera Notarilor / Tribunalelor din județele respective.
– Orice document pe care s-a aplicat apostila Convenției de la Haga este automat recunoscut pentru folosirea, fără alte cerințe, în oricare dintre celelalte țări semnatare.

TRADUCERI AUTORIZATE

Oferim tarife speciale pentru traducerea actelor auto la colaborari pe termen lung.

Realizam traduceri autorizate in si din toate limbile straine de circulatie internationala,

Asiguram, de asemenea, servicii de legalizare, copii legalizate, apostile si interpretariat.

Servicii incluse in pretul TRADUCERII Autorizate si Legalizate

– pregatirea actelor pentru autorizarea traducerilor

– scanarea, printarea, copierea traducerilor

– timpul si serviciile curierului care se deplaseaza la / de la notar (legalizarea poate dura pana la 1-2 ore, in functie de complexitatea documentelor si disponibilitatea notarilor)

Traduceri Avantaj

TRADUCERI AVANTAJ ACOM SRL
Nr. inreg. Reg. Com: J16/1257/2016
CUI: 36247258
Sediul: Craiova, bld. Carol I, nr. 40, Dolj
Capital social: 200 lei

TELEFON

0770.438.546 / 0763737221

E-MAIL

traduceriavantaj@yahoo.com

ADRESA

Str. Nicolae Balcescu nr.44, vis-a-vis de ITM